info@amertejarat.com 09124352456 @amertejarat @amertejarat amer-tejaratkhalijfars amertejaratkhalijfars

حذف کامل اکانت اینستاگرام





مانند فیس بوک ، اینستاگرام نیز گزینه غیرفعال کردن یا حذف اکانت خود را به شما می دهد.

به طور موقت غیرفعال کردن حساب شما ، تمام عکس ها ، نظرات ، لایک ها و نمایه شما را مخفی می کند تا اینکه دوباره وارد سیستم شوید تا دوباره فعال شوید. حذف دائمی حساب کاربری اینستاگرام شما همه عکس ها ، نظرات ، فیلم ها ، پسندیدن ها و نمایه شما را به خوبی از بین می برد و شما نمی توانید هیچ یک از آن را پس بگیرید.

توجه: پس از حذف ، دیگر نمی توانید با همان نام کاربری خود وارد شوید 

چگونه به طور موقت حساب اینستاگرام خود را غیرفعال کنید
برای غیرفعال کردن موقتی حساب اینستاگرام خود ، از مرورگر رایانه یا دستگاه همراه خود (نه با برنامه تلفن همراه Instagram) وارد اینستاگرام شوید.

روی عکس نمایه خود در سمت راست بالا کلیک کنید یا به آن ضربه بزنید.

در مرحله بعدی ، روی ویرایش پروفایل کلیک کنید یا روی آن ضربه بزنید.

روی disable my account کلیک کنید

چرا حساب خود را غیرفعال می کنید ،گزینه ای را انتخاب کنید.

رمزعبور خود را دوباره وارد کنید.

توجه: گزینه غیرفعال کردن حساب خود را فقط پس از انتخاب دلیل از فهرست کشویی و وارد کردن گذرواژه خود مشاهده خواهید کرد.

اگر نمی توانید رمز ورود یا نام کاربری خود را به خاطر بسپارید ، نمی توانید وارد سیستم شوید تا به طور موقت حساب خود را غیرفعال کنید. اما اگر نام کاربری یا رمزعبور اینستاگرام خود را فراموش کردید ، می توانید برخی از نکات زیر را امتحان کنید:

رمزعبور خود را با استفاده از شماره تلفن ، آدرس ایمیل یا حساب Facebook خود تنظیم مجدد کنید. برای این کار به برنامه اینستاگرام خود بروید و بسته به دستگاه خود مراحل زیر را دنبال کنید:

برای Android ، روی گزینه ورود به سیستم در صفحه ورود به سیستم ضربه بزنید ، استفاده از نام کاربری یا ایمیل را انتخاب کنید ، یک پیام کوتاه ارسال کنید یا با Facebook وارد شوید. جزئیات خود را وارد کنید و دستورالعمل ها را دنبال کنید.

در آیفون ، روی گذرواژه فراموش شده در صفحه ورود به سیستم ضربه بزنید ، روی نام کاربری یا تلفن ضربه بزنید ، آدرس ایمیل ، شماره تلفن یا نام کاربری خود را وارد کنید و روی Next ضربه بزنید.

اگر نمی خواهید حساب خود را غیرفعال یا حذف کنید ، کارهای دیگری نیز وجود دارد. به عنوان مثال ، می توانید افراد را مسدود کنید 

حساب اینستاگرام خود را حذف کنید
وقتی مراحل زیر را برداشتید ، دیگر نمی توانید با استفاده از همان نام کاربری دوباره وارد سیستم شوید یا آن را به حساب دیگری اضافه کنید. شما نمی توانید آن را دوباره فعال کنید. فقط اگر می خواهید اکانت اینستاگرام خود را برای همیشه حذف کنید ، این مراحل را دنبال کنید.

کپی از داده های خود را در اینستاگرام بارگیری کنید
برای انجام این کار در رایانه خود:

اینستاگرام را در مرورگر وب خود باز کنید ، به نمایه خود بروید و روی نماد چرخ دنده کلیک کنید تا تنظیمات باز شود.

روی حریم خصوصی و امنیت کلیک کنید

به بخش Account Account بروید و روی View Account Data کلیک کنید.

برای مرور انواع خاص داده ، روی مشاهده همه کلیک کنید.

اگر داده های خود را از دستگاه iPhone یا دستگاه Android خود مشاهده می کنید ، به نمایه بروید و روی نماد منوی برگر ضربه بزنید.

روی تنظیمات ضربه بزنید.

در مرحله بعدی ، روی Security> Access Data ضربه بزنید.

برای مرور انواع خاص داده ، روی مشاهده همه ضربه بزنید.

می توانید کلیه داده های خود را بارگیری کنید که در قالب JSON به شما تحویل داده می شود.

از طریق مرورگر وب خود به رایانه شخصی خود به Instagram بروید ، روی تنظیمات> حریم خصوصی و امنیت کلیک کنید.

روی بخش درخواست بارگیری در بخش بارگیری داده کلیک کنید.

آدرس ایمیل خود را وارد کرده و روی Next کلیک کنید. داده های شما به عنوان پیوندی در داخل ایمیل برای شما ارسال می شود.

گذرواژه حساب اینستاگرام خود را تایپ کرده و روی Request Download کلیک کنید.

اگر از دستگاه تلفن همراه خود برای بارگیری داده های خود در اینستاگرام استفاده می کنید:

به نمایه خود بروید و به فهرست> تنظیمات ضربه بزنید.

روی Security ضربه بزنید.

بعد ، روی بارگیری داده ضربه بزنید

آدرس ایمیل را در جایی که می خواهید پیوند داده های خود را دریافت کنید ، وارد کنید و روی "درخواست بارگیری" ضربه بزنید.

گذرواژه خود را وارد کرده و روی گزینه بعدی> انجام شد و یک ایمیل با عنوان "داده های اینستاگرام شما" بررسی کنید. در اینجا پیوندی به داده های خود پیدا خواهید کرد. بر روی آن کلیک کنید و مراحل بارگیری تمام اطلاعات اینستاگرام خود را دنبال کنید.
توجه: اگر نامه الکترونیکی را با پیوند داده های خود مشاهده نمی کنید ، بعداً دوباره بررسی کنید زیرا ممکن است تا 48 ساعت طول بکشد تا در صندوق ورودی خود ظاهر شوید. اینستاگرام همچنین برخی از داده ها را به دلایل امنیتی و ایمنی به طور موقت ذخیره می کند ، اما هنگام مشاهده یا بارگیری آنها ، این داده ها را مشاهده نخواهید کرد.
 

نحوه حذف اکانت اینستاگرام خود
برای حذف دائمی حساب اینستاگرام خود:

در یک مرورگر وب یا رایانه (نه برنامه تلفن همراه اینستاگرام) به حساب خود وارد شوید و به صفحه Delete Your Account بروید.

به منوی کشویی در کنار چرا حساب خود را حذف می کنید ، گزینه ای (دلیل) را انتخاب کرده و رمز عبور خود را دوباره تایپ کنید.

پس از انتخاب دلیل ، گزینه دائمی حذف حساب من ظاهر می شود. بر روی آن گزینه کلیک کنید و مراحل De را دنبال کنید

 

 

 

پیشنهاد میکنم مطالب زیر را هم مطالعه کنید 

نکات مهم برای بالا رفتن پیج اینستاگرام

افزایش فالور اینستاگرام


حذف کامل اکانت اینستاگرام